Gorinchem, Buiten Waterpoort 2

Toplocatie! Horeca locatie met uitzicht over de rivier “De Merwede”.

Hotel en restaurant bevinden zich op de Buiten de Waterpoort nabij het bruisende stadshart van Gorinchem. De stad die onlangs door de ANWB is uitgeroepen tot allermooiste vestingstad van Nederland. Buiten de Waterpoort is een recreatiegebied met o.a. veel groen, een zandstrand, een aanlegplaats voor cruiseschepen en heeft directe veerboot verbindingen naar Woudrichem, Sleeuwijk, Werkendam en Slot Loevestein.
Na een middagje shoppen in het oude centrum loop je zo de Buiten de Waterpoort op. Deze plek staat bekend als ultieme relaxplek. Of het nu is na een herfstige strandwandeling, mooie lentedag of na het zonnebaden op een hete stranddag: geniet van heerlijke fine dining in het restaurant of gezellige borrel op het sfeervolle terras!

De schitterend ingerichte ruimte staat op een perceel van 705 m² en is in erfpacht uitgegeven. In 2016 is een erfpachtrecht gevestigd met een recht van opstal voor de duur van 50 jaar.

Het architectonisch hotel, in 2018 gebouwd, bestaat uit 14 luxe kamers/appartementen, horeca ruimte met terras (2x), keuken, inpandig appartement en is gevestigd op de oude stadswallen, aan het water nabij de rivier de Merwede.

Op eigen terrein is er plaats voor vier auto’s en op enkele meters van dit object is ruime parkeergelegenheid voor auto’s en (elektrische)fietsen aanwezig.

Alleen kandidaten met aantoonbare ervaring(en) en ruim voldoende eigen vermogen nodigen wij uit op ons kantoor te Gorinchem voor de mogelijkheden.

Oppervlakte:
Wijnbar en keuken; 102m² BVO
Toiletgroep 76 m² BVO
Kamers 15 stuks
Terras 150 m²

Neem contact op
    Koopprijs:
    op aanvraag