Gorinchem, Edisonweg 30 Kantoor

Per direct is in dit turn key complex kantoorruimte beschikbaar. Op de eerste verdieping van dit kantorencomplex met energie A-label is vanaf ca 19 m2 kantoorruimte beschikbaar.
Het complex is gerenoveerd naar de eisen en voorzieningen van deze tijd. De kantoorruimtes worden turn key opgeleverd met supersnel professionele glasvezel. Er is een ruime entree met een gezamenlijke receptie op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn gezamenlijke verkeersruimtes en toiletten aanwezig.
De locatie is goed bereikbaar en heeft een centrale ligging in Gorinchem. Het gebouw bevindt zich op het moderne bedrijventerrein Gorinchem Oost I. Het complex ligt in de nabijheid autosnelweg A15 bereikbaar met op- en afrit Gorinchem-Oost. Op de locatie zelf zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig op eigen terrein. Op het eigen parkeerterrein zijn tevens laadpalen aanwezig met een laadsnelheid van 7,3kWh. De klimaatbeheersing binnen het gebouw wordt geregeld door de centrale verwarming, topkoeling en energiezuinige airconditioning. Het gebouw is voorzien van dubbele beglazing, waarvan een gedeelte van de ramen is te openen. Daarnaast is het object voorzien van zonnepanelen op het dak.
Huidige beschikbare maten:
Begane grond – Gezamenlijke entree 40 m2
Eerste verdieping – Verkeers-, pantry- en toiletruimte 54 m2 – Kantoorruimte per direct 19 m2 – Kantoorruimte per direct 22 m2

Neem contact op
Bestemming:
Kantoor
    Huurprijs:
    vanaf € 225,-- per maand
    Oppervlakte:
    vanaf 19 m²