Gorinchem, Spijksesdijk 10a Kantoor

Een kant en klare kantoorruimte met energielabel A.

Op deze toplocatie in Gorinchem is 155 m2 kantoorruimte beschikbaar. De te huur aangeboden kantoorruimte bevindt zich op de eerste verdieping van dit gebouw. De eerste verdieping is bereikbaar per trap en heeft uitzicht op de Spijksedijk en het natuurgebied tegenover.

Deze toplocatie is goed bereikbaar en heeft een centrale ligging in Gorinchem op loopafstand van het centrum. Het object bevindt zich op een kleinschalige bedrijfslocatie tussen de binnenstad en bedrijventerrein Gorinchem-Oost met in de nabijheid een klein natuurgebied. De bereikbaarheid van de locatie is zeer goed. Binnen 3 minuten bent u bij de autosnelweg A15 bereikbaar met op- en afrit Gorinchem-Oost. Op de locatie zelf zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig op eigen terrein. De locatie is ook prima te bereiken met het openbaar vervoer.

De betonnen vloer is voorzien van vloerbedekking. Het is een open ruimte met een aantal steenswanden. De klimaatbeheersing binnen het gebouw wordt geregeld door de centrale verwarming, mechanische ventilatie en airconditioning.

De ruimte wordt turn-key opgeleverd. Er zijn aansluitingen voor data, elektra en telefonie via de kabelgoten. De verlichting is geïntegreerd in het plafond. De verwarming wordt geregeld door middel van radiatoren en airconditioning is per ruimte verstelbaar. De centrale entree is voorzien een trap naar de eerste verdieping en een eigen entree voor de beneden kantoorruimte. In de toiletruimte heeft een dames- en een herentoilet voorzien van een voorportaal met wasbak.
Servicekosten; Voorschot: € 25,-/m² per jaar (excl. BTW)

Neem contact op
Bestemming:
Kantoor
    Huurprijs:
    € 1.150,-- per maand
    Oppervlakte:
    ca 145 m²