Gorinchem, Langendijk 44 Kantoor, Winkelruimte

Dit object bestaat uit maar liefst 3 verdiepingen en een binnenplaats en bevindt zich in het midden van het historisch centrum van Gorinchem.

Midden in het centrum van Gorinchem vind je dit object in de leukste winkelstraat van Gorinchem en wordt gekenmerkt door veel ambachtelijke winkeltjes, concept stores, (kleding)winkels en leuke cafés en restaurantjes.

Achter de karakteristieke gevel, met een frontbreedte van 4.47 meter, bevindt zich de commerciële ruimte met kantoor. Via een vaste trap zijn de etages bereikbaar.

De Langendijk is een autovrije straat, in het kern winkelgebied, waar tot 11.00 uur in de ochtend en na 17.30 (behoudens de koopavond op donderdag) voor de deur geladen en gelost kan worden.

Parkeren is mogelijk in de parkeergarages Kazerneplein en Kweeklust alsmede op de Groenmarkt en openbare weg.

Gorinchem ligt uitermate gunstig. Centraal tussen grote steden als Utrecht, Breda, Den Bosch en Rotterdam. Genoemde steden zijn met circa 35 minuten te bereiken. De aansluiting op de Rijkswegen A15 en de A27 zijn binnen enkele autominuten te bereiken. Ook het openbaar vervoer is zeer goed in Gorinchem.

 

Indeling:

Begane grond

Winkelruimte-commerciële ruimte               51.9 m²

Magazijn/kantoor overige ruimte                  34.1 m²

 

Eerste verdieping

Voorzijde                                                       42.5 m²

Achterzijde                                                    11.5 m²

 

Tweede verdieping                                        42.5 m²

Neem contact op
Bestemming:
Kantoor, Winkelruimte
    Koopprijs:
    € 395.000,-- k.k.
    Oppervlakte:
    ca 180 m²