Gorinchem, Groenmarkt 8 Kantoor

HUREN VANAF € 1.650,– per maand is al mogelijk op deze toplocatie!
Op de eerste verdieping zijn er diverse mogelijkheden;

Kamer 1 : 50 m² –> verhuurd
Kamer 2 en 3 : 84 m² –> verhuurd
Kamer 4 en 5 : 180 m²–> € 1.650,– per maand
De servicekosten (oa onderhoud installaties, verbruik gas, water en elektra) bedragen € 45,– per m² per jaar.

Werken in de mooiste vestingstad van Nederland?
In het hart van vestingstad Gorinchem is nu dit bijzondere kantoorgebouw beschikbaar. Dit kantoorpand staat bekend als ‘Huize Groenmarkt’, een naam overgehouden van zijn tijd als Oude Vrouwenhuis in de 19e eeuw. Het monumentale pand stamt uit circa 1830 en valt op door zijn authentieke details zoals de deftige lijstgevel en gang met stucwerk in Lodewijk XV-stijl.

Locatie
Het kantoorpand ligt aan het bekende Groenmarkt, een gezellig stuk van de binnenstad waarbij je uit werk zo op het terras neerstrijkt. Vanuit het kantoor heb je uitzicht op de Grote Kerk en het voormalige gemeentehuis van de stad. Geschiedenis alom! Je loopt zo van het kantoor naar de Grote Markt, een verzamelplaats voor lokale horeca en de ideale uitvalsbasis voor een lunch of diner. Verder bevinden zich op loopafstand ook diverse supermarkten, winkels, musea en het treinstation van Gorinchem. Centraler kan niet!

Voorzieningen
De kantoorruimtes bevinden zich op de eerste, tweede en derde verdieping en zijn via een centrale hal te bereiken. Er is ook een lift aanwezig. In het oudere deel van het pand zijn de authentieke details van het monument zichtbaar zoals de grote schuiframen, hoge balkenplafonds en blootgestelde bakstenen muren. Het tweede gedeelte van het pand is aangebouwd in de jaren negentig en heeft een moderne uitstraling met veel licht en ruimte.

Parkeren
Tegenover het kantoorpand aan de Groenmarkt bevindt zich een grote betaalde parkeerplaats waar je makkelijk de auto kunt parkeren. Binnen de vesting zijn ook de parkeergarages Kweeklust en Kazerneplein goed toegankelijk.

Historische vesting Gorinchem
Gorinchem maakte als vestingstad deel uit van de Oude en de Nieuwe Hollandse Waterlinie en is de grootste vestingstad die nog helemaal intact is. Je kunt de vestingwallen rondlopen voor een wandeling vol met prachtige uitzichten over de rivieren. Gorinchem is in 2021 door de ANWB uitgeroepen tot de mooiste vestingstad van Nederland. De vesting heeft sinds 2021 ook een beschermde status binnen het UNESCO Werelderfgoed Programma!

Meer informatie
Heb je vragen of interesse in een vrijblijvende bezichtiging? Neem contact op via ons telefoonnummer 0183 – 64 04 04.

Neem contact op
Bestemming:
Kantoor
    Huurprijs:
    vanaf € 1.650,-- per maand
    Oppervlakte:
    vanaf 180 m²