Gorinchem, Buiten Waterpoort 3 Horeca

Toplocatie! Horeca locatie (Beachclub) aan het zandstrand van rivier “De Merwede”.

Beachclub Gorinchem bevindt zich op het aangrenzende strand van de Buiten de Waterpoort nabij het bruisende stadshart van Gorinchem. De stad die onlangs door de ANWB is uitgeroepen tot allermooiste vestingstad van Nederland. Buiten de Waterpoort is een recreatiegebied met o.a. veel groen, een zandstrand, een aanlegplaats voor cruiseschepen en heeft directe veerboot verbindingen naar Woudrichem, Sleeuwijk, Werkendam en Slot Loevestein.
Na een middagje shoppen in het oude centrum loop je zo de Buiten de Waterpoort op. Deze plek staat bekend als ultieme relaxplek. Of het nu is na een herfstige strandwandeling, mooie lentedag of na het zonnebaden op een hete stranddag: geniet van heerlijke fine dining in het restaurant of gezellige borrel op het sfeervolle terras bij Beachclub Gorinchem. Proost!

De cascoruimte van totaal circa 500 m² groot. Bestaande uit begane grond en een eerste etage. Het beschikt over zeer groot terras van circa 300 m² gelegen op het zuidwesten met directe toegang tot het zandstrand. Op enkele meters van dit object is ruime parkeergelegenheid voor auto’s en (elektrische)fietsen aanwezig.

De beachclub wordt een ontmoetingsplaats bij uitstek voor de recreatieve gast, maar biedt ook uitstekende mogelijkheden en faciliteiten voor vergaderingen, feesten en als trouwlocatie.

Hier is het realiseren van gewilde en toonaangevende horecagelegenheid, mede ingegeven door de prachtige locatie, mogelijk.

Alleen kandidaten met aantoonbare ervaring(en) en ruim voldoende eigen vermogen nodigen wij uit op ons kantoor te Gorinchem voor de mogelijkheden.

Neem contact op
Bestemming:
Horeca
    Huurprijs:
    nader te bepalen
    Oppervlakte:
    ca 500 m²