Gorinchem, Buiten Waterpoort 2 Horeca, Hotel, Leisure

Toplocatie! Horeca locatie met uitzicht over de rivier “De Merwede”.

Wij bieden dit zeer goed lopende hotel met restaurant aan. Huidige exploitanten blijven dan ook nog met plezier doordraaien totdat er een nieuwe eigenaar gevonden is.

Hotel en restaurant bevinden zich op de Buiten de Waterpoort nabij het bruisende stadshart van Gorinchem. De stad die onlangs door de ANWB is uitgeroepen tot allermooiste vestingstad van Nederland. Buiten de Waterpoort is een recreatiegebied met o.a. veel groen, een zandstrand, een aanlegplaats voor cruiseschepen en heeft directe veerboot verbindingen naar Woudrichem, Sleeuwijk, Werkendam en Slot Loevestein.

Na een middagje shoppen in het oude centrum loop je zo de Buiten de Waterpoort op. Deze plek staat bekend als ultieme relaxplek. Of het nu is na een herfstige strandwandeling, mooie lentedag of na het zonnebaden op een hete stranddag: geniet van heerlijke fine dining in het restaurant of gezellige borrel op het sfeervolle terras!

De schitterend ingerichte ruimte staat op een perceel van 705 m² en is in erfpacht uitgegeven.

Het architectonisch hotel, in 2018 gebouwd, bestaat uit 14 luxe kamers/appartementen, horeca ruimte met terras (2x), keuken, woon appartement en is gevestigd op de oude stadswallen, aan het water nabij de rivier de Merwede.

Op eigen terrein is er plaats voor vier auto’s en op enkele meters van dit object is ruime parkeergelegenheid voor auto’s en (elektrische)fietsen aanwezig.

Alleen kandidaten met aantoonbare ervaring(en) en ruim voldoende eigen vermogen nodigen wij uit op ons kantoor te Gorinchem voor de mogelijkheden.

Oppervlakte:
Wijnbar en keuken; 102m² BVO
Toiletgroep 76 m² BVO
Kamers 14 stuks
Woon appartement 1 stuk
Terras 150 m²

Er bestaat de mogelijkheid om het object te kopen of te huren. In beide gevallen is een vergoeding van de goodwill/inventaris verschuldigd.

Kandidaten dienen over voldoende ervaring en vermogen te beschikken.

Neem contact op
Bestemming:
Horeca, Hotel, Leisure
  Huurprijs:
  op aanvraag
  Koopprijs:
  op aanvraag
  Oppervlakte:
  705 m²