Den Haag, Kinsbergenstraat 5 Bedrijfsruimte

In het zeer gewilde Zeeheldenkwartier, op loopafstand van de Haagse binnenstad, gelegen bedrijfsruimte met ontwikkelingsmogelijkheden! Het betreft een voormalig fietsenstalling met een metrage van maar liefst 189 m2.
De bedrijfsruimte bestaat thans uit een diepe ruimte en een ruimte voorzien van keukenblok en opstelplaats voor de C.V.-ketel.

Een optie zou zijn om aan de achterzijde een stuk van het pand te slopen zodat er een nieuwe achterpui, voor daglicht, te plaatsen. Hierdoor ontstaat er gelijk ook een mooie tuin.

Het Zeeheldenkwartier is een van de gezelligste wijken van Den Haag. Gelegen aan de rand van de Haagse binnenstad, is dit de buurt waar u veel winkels, restaurants en cafés, zonnige pleinen, veel groenvoorziening en karakteristieke Jugendstil panden vindt. Tevens zijn er diverse openbaar vervoer stations en uitvalswegen in de nabije omgeving gelegen. Geen wonder dus dat het Zeeheldenkwartier een zeer gewilde en bovenal geliefde buurt is!

Indeling:
Begane grond:
Loopdeur met toegang tot de bedrijfsruimte. Langwerpige hal met aan de voorzijde de meterkast en het toilet en aan de achterzijde een extra ruimte van ca. 14 m2. Rechts van de ruimte een toegangsdeur naar pantry welke toegang geeft tot een kamer met daglichttoetreding. Deze ruimte geeft toegang tot de badkamer en de stookruimte.

Kenmerken:
– Eigen grond
– Gebruiksoppervlakte: ca. 189 m2
– Inhoud: ca. 611 m3
– Beschermd Stadsgezicht
– Oplevering in overleg.

Neem contact op
Bestemming:
Bedrijfsruimte
    Oppervlakte:
    ca 189 m²